18. april 2024

Advokaten prøver å dumme ut bonden. Bondens svar? Jeg ler så tårene triller!

Bonden Jon mente at skadene etter ulykken var så seriøse, at han sa at det var lastebilselskapet sitt ansvar i retten. I retten avhørte lastebilselskapets fancy advokat bonden.

«Sa ikke du ‘jeg har det bra‘ på åstedet etter ulykken?» spurte advokaten.

Bonen Jon svarte, «Vel, jeg kan fortelle deg hva som skjedde. Jeg hadde akkurat lastet mitt favorittmuldyr, Bessie, inn i…»

«Jeg spurte ikke om detaljer», avbrøt advokaten, «Bare svar på spørsmålet. Sa du ikke på åstedet at du hadde det bra?»

Bonden svarte, «Vel, jeg hadde akkurat lastet Bessie inn i lastebilen, og jeg kjørte nedover veien…»

bonden jon

Advokaten avbrøt igjen og sa, «Dommer, jeg prøver å fastsette det faktum at på åstedet, sa denne mannen til politiet at han hadde det bra. Nå, flere uker etter ulykken, prøver han å saksøke klienten min. Jeg tror han er en svindler. Vær så snill og be han om å svare på det enkle spørsmålet.»

[adsense2]

Nå var dommeren interessert i hva Jon hadde å si, og sa til advokaten, «Jeg vil høre hva han har å si.»

Jon takket dommeren og fortsatte, «Vel, som jeg sa, jeg hadde akkurat lastet Bessie inn i lastebilen, og kjørte nedover motorveien da denne svære lastebilen kom og kjørte inn i siden min. Jeg ble kastet ut i ei grøft, og Bessie ble kastet ut i den andre. Jeg hadde veldig vondt, og jeg klarte ikke å røre meg. Uansett, jeg kunne høre Bessie stønne og sukke. Jeg kunne høre at hun ikke hadde det bra. Kort tid etter ulykken kom en politimann. Han hørte Bessie og gikk bort til henne. Etter at han hadde sett på henne, tok han ut pistolen sin og skjøt henne. Så gikk politimannen over veien med pistolen i hånda og så på meg.

Han sa at muldyret mitt var i så dårlig form at han måtte skyte henne.

Nå, hva i helvete ville du ha sagt?»

 

Del denne om du også lo!