25. juli 2024

Politiet stoppet 5 gamle damer på veien. Når vi får vite HVORFOR klarer vi ikke slutte å le!

Denne fortellingen starter med at en politimann stopper en eldre dame fordi hun kjører for langsomt. Historien slutter på en ganske uventet måte.
Fortellingen har sirkulert på nettet lenge. Vi lo godt når vi leste den første gangen, så les selv og del gjerne videre om du og synes den var gøy!

Politimannen satt i bilen sin langs motorveien da han oppdageren en bil som gikk i 22 km i timen. «Den her føreren er minst like farlig som en person som kjører alt for fort», tenkte han for seg selv, samtidlig som han satte igang blålysene og vinket bilen inn til siden.

Når han gikk mot bilen så han at det satt fem eldre damer i den, deres ansikter var lik bleke og øynene oppsperret. Føreren, tydeligvis forvirret, sa til politiet. «Unnskyld, jeg forstår ikke, jeg kjørte etter fartsgrensen. Hva har skjedd?»

«Frue,» svarte politimannen, «Du kjørte ikke for fort, men du skal vite at det er farlig for andre førere når du kjører så mye langsommere enn fartsgrensen også.»

«Langsommere enn fartsgrensen?» spurte hun. «Nei, jeg kjørte etter fartsgrensen, 22 kilometer i timen!» Politimannen forsøkte nå å holde seg for å le, og forklarte for kvinnen at «22» var veinummeret, E22, og ikke fartsgrensen. Damen beklaget, og takket deretter politimannen som påpekte feilen.

«Før jeg lar deg fortsette må jeg bare spørre… Er alle i bilen okei? Damene i baksetet ser helt sjokkerte ut og har ikke sagt et ord siden jeg stoppet dere,» sa politimannen.

«Jada,» svarte damen, «Ja, de kommer til å være okei om noen minutter. Vi svingte nettopp av vei 190!»

Legg igjen en kommentar