25. juli 2024

Kona sa egentlig at han ikke fikk dra på fisketur med gutta. Løsningen? Jeg ler meg skakk ihjel!

Fire kompiser hadde vært på årlige fisketurer de siste årene.

To dager før de skulle ut på neste tur, satt Tores kone foten ned og sa at han ikke fikk være med.

Kompisene til Tore var veldig lei av at kona hans ikke lot ham være med, men hva kunne de gjøre med det?

To dager senere ankom de tre kompisene campingplassen, overrasket over å se Tore sitte ved bålet. Han var i gang med å lage mat. I tillegg hadde han satt opp telt og hentet ved.

[adsense2]

 

«Hva pokker, Tore? Hvor lenge har du vært her? Og hvordan fikk du overtalt kona di om å dra?» spurte kompisene.

«Jeg har vært her siden i går,» svarte Tore, «I går kveld, da jeg satt i stolen min, kom kona mi bak meg og la hendene sine foran øynene mine og sa lekent ‘gjett hvem det er.’ Jeg dyttet vekk hendene hennes, og så at hun var iført en ny, sexy nattkjole. Hun tok hånden min og dro meg inn på soverommet, hvor hun hadde tent stearinlys og åpnet en flaske vin. På sengen lå det håndjern. Hun ba meg lenke henne fast til sengen, og det gjorde jeg. Og så sa hun: ‘gjør akkurat det du har lyst til!’

Så nå er jeg her…»

DEL denne med vennene dine på Facebook om du også lo!