21. april 2024

Han mistenker at kjæresten er utro. Løsningen? Jeg ler så tårene triller!

Da en mann hadde mistanker om at kjæresten var utro, sendte han inn dette brevet til en spørsmålspalte i den lokale avisen:

«Utro kjæreste?

Jeg trenger råd om en avgjørelse som kan endre framtiden min…
Jeg har i en liten periode mistenkt at kjæresten min er utro. Det er flere tegn jeg har lagt merke til. Telefonen hennes ringer, hun legger på. Hun er ofte ute med «venninnene» sine, og når jeg spør om de er det alltid noen fra jobb som jeg ikke kjenner.

Jeg prøver alltid å se etter henne når hun kommer hjem med taxi, men hun går alltid det siste stykket, også hører jeg en bil kjøre avgårde. Kanskje det ikke er taxi?

For et par dager siden plukket jeg opp telefonen hennes, bare for å se hva klokka var. Hun ble helt gal og ropte at jeg skulle gi henne den jævla mobilen hennes, og at jeg snoket.

Uansett, jeg har ikke konfrontert henne enda. Jeg tror at innerst inne ville jeg ikke vite sannheten, men i går kveld bestemte jeg meg for å finne ut hva hun faktisk driver med når hun er ute.

[adsense2]

 

Jeg gjemte meg bak bilen min for å få et godt blikk over gaten, slik at jeg kunne se hvilken bil hun kom med. Det var da jeg gjemte meg jeg oppdaget at det var rust over hele den bakre hjulbuen på bilen min.

Spørsmålet er altså om jeg skal levere bilen på verksted, eller kjøpe noen deler på Biltema og fikse det selv? Hva tror dere?»

Del hvis du fikk deg en god latter!