19. juni 2024

Hun ba presten smugle noe igjennom tollen. Resultatet? Jeg ler så tårene triller!

Jeg personlig liker flyplasser, men jeg blir alltid litt nervøs når jeg skal fly hjem og må gå gjennom tollen. Noen ganger kan man bli stoppet og må betale ekstra, eller eventuelt miste det man har med seg. Kvinnen i denne historien var smart og fikk med seg tingene sine gjennom tollen på en morsom måte!

En ung dame skulle fly hjem fra en helgetur, og fikk et sete ved siden av en prest på flyet.
– Fader, kan jeg be deg om en tjeneste? Spurte hun.

– Det kan du, mitt barn, svarte presten.

– Jo, det har seg sånn at jeg kjøpte en veldig dyr og spesiell Lady Shaver som jeg ikke engang har fått brukt enda, og jeg tror jeg må betale toll for den, og dessuten ville det vært flaut for meg å vise den fram. Kunne du kanskje gjemme den under kjortelen din? Spurte hun.

– Ja, det kan jeg gjøre, mitt barn. Problemet er bare at jeg ikke kan lyve, men jeg skal nok komme på noe, sa presten.

Ja, ja. Det er det eneste alternativet jeg har, tenkte kvinnen for seg selv.

Da flyet landet og de kom inn på flyplassen, fikk presten spørsmålet om han hadde noe å fortolle.

– Fra hodet og ned til midjen har jeg ingenting å fortolle, mitt barn! Forklarte presten.

Litt forvirret spurte tolltjenestemannen:

– Og fra midjen og ned?

– Der nede, sa presten, har jeg et apparat som aldri har blitt brukt av en kvinne.

Da lo tolltjenestemannen og ropte:

– Neste!

Del denne om du også lo!