18. april 2024

Han går til psykologen for å få hjelp til å slutte å drikke. Rådet han får gir ham SJOKK!

Å gå til psykologen nå for tiden føles mer som å gå til tannlegen enn noe annet. Det er noe de fleste gjør av ulike årsaker, man trenger ikke å være gal for det. Men mannen i denne historien trenger nok mer enn en psykolog for å gjøre rede for problemene sine.

Erik var hos psykologen sin, og de satt og pratet om Eriks drikkevaner. Psykologen lurte på om Erik kunne forklare hvorfor han drakk så mye.

– Jo, sånn er det, jeg forelsket meg i en enke som hadde en voksen datter. Jeg og enken giftet oss, og en stund etterpå giftet faren min seg med stedattera mi. Til slutt fikk stemoren min, altså kona mi sin datter, en sønn, og jeg fikk altså en bror. Men siden han er sønnen til kona mi sin datter, så ble jeg samtidig morfar til min egen bror.

Senere fikk også jeg og kona mi en sønn, som da blir min fars svoger siden min sønns storesøster er min fars kone. Og sønnen min sin storesøster er også farmora hans, siden faren min er farfaren hans.

Jeg er altså broren til min egen sønn.
Sønnen min er farmora mi son nevø, og jeg er farfar til meg selv.
Jeg er dessuten broren til faren min, og samtidig både hans sønn og far.
Som om det ikke skulle være nok så er kona mi stemora mi, mora mi, svigerinnen min og stedattera mi.
Jeg er far og sønn til meg selv.

Psykologen så tankefullt på pasienten sin og la fra seg notatboka si.
– Jeg forstår, sa psykologen. Fortsett og drikk du.

Del denne med vennene dine om du også lo!