14. mai 2024

Faren finner ett brev på sønnens rom og forventer det verste. Sannheten? Jeg ler meg ihjel!

En familiefar går forbi sin sønns soverom og ser med engang at noe ikke stemmer. Sønnenes rom er ryddet og sengen er pent redd opp. Alle alarmklokker ringer løs når han ser ett brev som ligger på hodeputen.

Til pappa står det på brevet, og med en voksende uro begynner han å lese brevet.

Kjære pappa,

Det er med stor sorg at jeg skriver dette brevet. Jeg har rømt med min nye kjæreste, Anja, siden jeg ville unngå at du og mamma skulle lage noe stort toppstyr. Anja er min store kjærlighet og hun er helt fantastisk, men jeg vet dere bare kommer til å se hennes piercinger, tatoveringer, motorsykkelklær, og det faktum at hun er mye eldre enn meg. 

Det er ikke bare slik at hun er min store kjærlighet, og hun er også gravid. 

Anja sier at vi kommer til å bli veldig lykkelige sammen. Hun bor i en husvogn i skogen og har ved i en bod til vinteren. Vi vil begge ha mange barn, og Anja har også åpnet øynene mine for en annen ting; marijuana.  Vi kommer til å gro det selv og dele det vi har med samfunnet. 

[adsense2]

Vi håper også det snart kommer en kur for aids, slik at Anja blir bedre. Det fortjener hun virkelig! 

Uroe deg ikke pappa, jeg er 15 år og kan klare meg selv. Til slutt vil vi besøke deg og mamma, slik at du kan bli kjent med dine barnebarn. 

Din sønn Lukas. 

P.S. Pappa, ingenting av det jeg har skrevet er sant, jeg er hjemme hos Pål. Jeg vil bare minne deg om at det finnes verre saker enn det som står på rapporten fra skolen som ligger på kjøkkenbordet. Ring meg når det er trygt for meg å komme hjem igjen! 

Hva synes dere om sønnens lure brev? DEL denne artikkelen om den fikk deg til å le!