21. april 2024

Han er utro mot kona med sekretæren sin. Da tar kona en grusom hevn før hun flytter ut!

Noen ganger virker hevn som den mest fristende løsningen hvis man har blitt forrådt av noen man elsker.
Du er i ferd med å lese en historie som har sirkulert på internett i mange år. Lesere fra overalt i verden har forelsket seg i den urbane legenden som slutter med en tvist av søt hevn.

Historien begynner med Jake og Edith, som hadde vært gift i 37 år. Edith ble sjokkert når mannen dumpet henne til fordel for sekretæren sin, etter nesten fire tiår sammen.
Og som om ikke det var nok, kastet han ut Edith fra den store herregården deres.
Men midt i den bitre skilsmissen, ante ikke Jake at Edith hadde en veldig spesiell overraskelse til det nye paret i huset deres.
I stedet for å spille offeret, klekket Edith en suveren plan som skulle realiseres på akkurat det riktige tidspunktet.

1-1

Etter 37 års ekteskap, dumpet Jake kona si for den yngre sekretæren sin.

Den nye kjæresten forlangte at de skulle overta herregården som Jake og Edith bodde i. Og siden Jake hadde flinkere advokater enn Edith, seiret han og fikk huset.

2-2

Edith fikk bare tre dager på å flytte ut. Den første dagen brukte hun på å pakke sakene sine i esker, bokser og kofferter.
Den andre dagen ringte hun et flyttebyrå for å få tingene sine flyttet.
På den tredje dagen, satte hun seg ned ved det nydelig spisebordet i spisestuen. Hun tente et lys, satte på rolig musikk i bakgrunnen, og nøt en siste middag i huset, bestående av reker, kaviar og en flaske Chardonnay.

3-3

Når hun var ferdig med å spise gikk hun inn i hvert eneste rom i huset og la halvspiste reker dyppet i kaviar, inni alle gardinstengene. Så vasket hun opp etter seg på kjøkkenet og dro.

Når Jake kom hjem med sin nye kjæreste, var alt bare fryd og gammen. I hvert fall de første dagene…

Så begynte huset sakte men sikkert å stinke. De prøvde så godt de kunne å vaske, moppe og lufte, men ingen ting funket. Ventilasjonsanlegget ble sjekket for døde dyr, og alle teppene ble renset, men huset stinket fortsatt.

4-4

Vennene deres sluttet å komme på besøk, og håndverkere nektet å jobbe i huset. Til og med hushjelpen sa opp jobben sin.
Til slutt klarte ikke paret å holde ut lenger, og bestemte seg for å flytte.
En måned gikk og de hadde fortsatt ikke funnet noen som var interessert i å kjøpe huset.

5-5

Ryktet om huset kom ut, og de lokale meglerne ville ikke engang ringe Jake tilbake. Til slutt måtte de låne en gigantisk sum fra banken for å kjøpe seg et nytt sted.

Edith ringte ex-mannen og spurte hvordan ting gikk. Han fortalte henne om den råtne tilstanden huset var i. Hun lyttet høflig og sa at hun savnet det gamle hjemmet sitt forferdelig mye.
Hun sa at hun ville være villig til å redusere skilsmisseoppgjøret hvis huset ble returnert til henne.

6-6

Jake, vel vitende om at ex-kona ikke hadde noen anelse om hvor ille lukta var, gikk han med på en pris som var omtrent 10 prosent av det huset hadde vært, men bare hvis hun kunne komme å signere papirene samme dag. Det aksepterte hun, og innen en time hadde advokatene til Jake levert papirene.

[adsense2]

 

7-7

En uke senere sto Jake og sekretæren smilende utenfor huset, mens de så på at flyttemannskapet bar ut eiendelene deres for å ta med alt til deres nye hjem.

…De tok til og med med seg gardinstengene!

Del denne hvis du også likte måten Edith tok hevn på!