19. mai 2024

Paret blir arrestert når de har sex i parken – men dommerens straff sjokkerer alle i rettssalen!

De som kommer inn i rettssalen og møter dommeren Michael Cicconetti i Painesville, Ohio, vet aldri hva som venter dem.

I 23 år har denne karismatiske dommeren praktisert noe som han kaller «kreativt rettsvesen» – en metode som innebærer mildt sagt en uventet straff for den uskyldige.

Man kan si at Michael Cicconetti jobber litt etter mottoet «øye for øye, tann for tann».

Fembarnsfaren og dommeren Michael Cicconetti lar ofte den skyldige selv bestemme straffen sin. Valget bruker å stå mellom fengsel – eller noen av Cicconettis kreative varianter av straff.

Siden 1994 har Michael Cicconetti blitt omvalgt som dommer, mye på grunn av sine populære handlinger og spesielle metoder.

Her er hans sykeste dommer:

1. Et par ble tatt på fersken da de hadde sex offentlig i en park. Straffen? Paret måtte rydde hele parken og plukke opp alle brukte kondomer som var i parken. De måtte til og med kjøpe en annonseplass i den lokale avisen, for å si unnskyld til alle som hadde sett dem.

2. En kvinne forlot 35 små kattunger i skogen på vinteren. For å smake på sin egen medisin, måtte hun selv være ute en natt i skogen, i midten av november – uten mat, vann eller telt. Ettersom temperaturen sank kraftig akkurat denne kvelden, var dommeren ekstra generøs: kvinnen fikk lov til å tenne bål.

3. En mann fornærmet politiet og kalte dem griser, etter han fikk en trafikkbot. Som straff måtte han stå på et gatehjørne med en 170 kilos gris, med et skilt hvor det sto: «Dette er ikke en politimann.»

4. En mann som hadde kjørt i fylla ble sendt til nærmeste likhus som straff. Der måtte han se på dødsoffer etter bilulykker, som ble skadet av en beruset fører.

5. En kvinne i Ohio ble dømt skyldig etter å ha unnlatt å betale for en taxi. Straffen? Kvinnen måtte gå en tur på rundt 48 kilometer, omtrent samme strekning som taxituren.

6. En mann stjal en boks med penger som Frelsesarmeen hadde samlet inn for å hjelpe hjemløse. Dommen? Han måtte tilbringe en dag med de hjemløse på gata.

7. Noen videregåendeelever hadde kuttet hull i dekket på en skolebuss. En skoleklasse måtte derfor avlyse den planlagte utflukten sin. De skyldige måtte organisere en piknik for skolebarna som mistet turen sin.

8. To tenåringer ble tatt i å ha skrevet «666» på en statue av Jesus. Dommen? De måtte lede et esel gjennom byen, kledd som Maria og Josef.

I følge Cicconetti har hans «kreative rettsvesen» resultert i at 90% av de som har fått hans uvanlige straffer, ikke havner i rettssalen igjen. Det høres ganske bra ut, ikke sant?

Gjerne del denne med vennene dine på Facebook om du også synes dette er bra!