25. juli 2024

En blondine kom inn til legen med et hull i hånden. Det som hadde skjedd? Jeg ler rett meg ihjel!

En blondine kom inn på legekontoret med et hull i den ene hånden. Legen fortalte henne at han var nødt til å å rapportere alle skuddsår til politiet. Dette var åpenbart et skuddsår, så han ba henne pent om å forklare hva som hadde skjedd.

«Vel, for å være ærlig prøvde jeg å ta selvmord.» svarte blondinen. «Først tok jeg pistolen i munnen…Men så kom jeg på at jeg nettopp har fikset tennene, og at jeg ikke ville ødelegge de. Derfor pekte jeg pistolen midt mellom øynene, men da husket jeg på at jeg opererte nesen for ikke så altfor lenge siden, og jeg ville jo ikke ødelegge den heller.

Da rettet jeg pistolen mot hjertet, men så tenkte jeg meg litt om. Jeg opererte jo inn brystimplantater for bare noen måneder siden.

[adsense2]

 

Til slutt, når jeg holdt pistolen opp mot øret, trodde jeg omsider jeg hadde funnet måten å gjøre det på. Men så tenkte jeg meg om, og fant ut at det ville smelle noe vanvittig i øret…»

Del gjerne denne vitsen med venner og familie på Facebook!