25. juli 2024

En mann trenger å gå ned i vekt med hjelp av noen vakre kvinner. Resultatet? Jeg ler så tårene triller!

En mann ble bedt av sin lege om å gå ned 40 kilo i vekt pga av den store helserisikoen hans nåværende vekt hadde på kroppen hans.

På vei hjem lurte han på hvordan i all verden dette skjedde, da han plutselig så en annonse: «Vektnedgang med 100% garanti».

«100% garanti? Ikke faen», tenkte han. Men ettersom han desperat måtte gå ned i vekt bestemte han seg for å gi det en sjanse.
Han ringer opp firmaet og bestiller et program som strekker seg over tre dager, som garanterer 5 kilo vektnedgang.

Neste dag ringer det på døren og når mannen åpner, står det ei vakker, atletisk 19 år gammel jente iført i et par Nike joggesko og et skilt rundt halsen, utenfor døren hans.
Hun presenterer seg som en representant for firmaet som markedsførte vektnedgang.

På skiltet hun har står det: «Om du fanger meg, får du elske med meg.»

Uten å tenke etter setter han fart etter henne og etter noen kilometer med pust og pes tar han igjen henne og elsker med henne. Når jenta har dratt igjen tenker han for seg selv hvor bra firmaets forretningside er og hvordan han likte deres metoder.

 

[adsense2]

 

De følgende to dagene dukker samme jente opp, og samme ting skjer.

På den fjerde dagen veier han seg og blir glad når han finner ut at han har gått ned 5 kilo, som lovet.

Han ringer opp firmaet og bestiller 10 kilo-programmet.

Følgende morgen ringer det på døren og utenfor står den vakreste og mest sexy kvinne han noen gang har sett, naken, iført ett par Reebok joggesko og et skilt rundt halsen som lyder: «Fanger du meg, får du elske med meg!»

Han løper ut gjennom døren etter henne, men denne kvinnen er bedre trent og det koster han enda mer svette og mot for å ta igjen henne. Men til tross muskelverk og at han var sliten, klarer han å endelig fange henne og elske med henne. Det hele pågår i ytterlige fire dager og på sjette dagen finner han ut, fornøyd, at han har gått ned ytterlige 10 kilo.

Han bestemmer seg for å ta løpet helt ut, og ringer derfor firmaet og bestiller 25-kilo programmet.

«Er du sikker på at du vil gjøre dette?», spør representanten for firmaet.
«Det er vårt vanskeligste program!»

«Absolutt!», svarer mannen. «Jeg har aldri hatt det så bra på flere år!»

Neste dag ringer det på døren og utenfor står Jan Thomas iført et par rosa joggesko, et lurt smil og et skilt om halsen som sier:
«Om jeg fanger deg, er du min!»

DEL denne om du også lo godt!