25. juli 2024

Han klager på kona – han ble bare rikere, mens hun ble mindre attraktiv. Svaret? Jeg ler så tårene triller!

Ekteskap er en tøff nøtt å knekke. Uansett hvor lenge et par er gift, kreves det betydelige mengder arbeid og ofring på begge sider for at ekteskapet skal bevares. Med det sagt, kommer ekteskap i mange forskjellige former og størrelser. I den følgende historien, hører vi om en mann som var i tvil angående ekteskapet sitt. Når han konfronterer kona si om det, har hun det perfekte svaret…

1

Etter å ha vært gift i 50 år, tok jeg en nøye titt på min kone og sa:

«For femti år siden, hadde vi et lite hus, en billig bil, en 10-tommers svart-hvitt TV, og vi sov på en sovesofa. Men jeg fikk sove med en nydelig 23 år gammel jente, hver eneste kveld.
Nå har jeg et hus til flere millioner, flott bil, og en stor og god seng, men jeg sover med en 69 år gammel kvinne. For meg virker det som du ikke holder opp din ende av ting.»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min kone er en rimelig kvinne. Hun ba meg om å gå ut å finne meg en varm, 23 år gammel jente, så skulle hun sørge for at jeg endte opp med et lite hus, en stygg bil, liten TV og sovesofa igjen.

[adsense2]

 

Del denne med vennene dine hvis du fikk deg en god latter!