15. mai 2024

Han hadde alt han trengte, men mistet det. Årsaken? Jeg ler så tårene triller!

Denne morgenen ble jeg sittende på en benk i en park, ved siden av en hjemløs mann. Jeg innledet en samtale ved å spørre han om hvordan han endte opp der han var. Han svarte:

«Frem til forrige uke, hadde jeg fortsatt alt. Jeg hadde nok å spise, klærne mine var vasket og presset, jeg hadde tak over hodet, med TV og internett, og jeg pleide å dra til treningsstudioet, bassenget og biblioteket. Jeg arbeidet til og med på min MBA (mastergrad i business administrasjon) på nettet. Jeg hadde ingen regninger, ingen gjeld, og full medisinsk dekning.»

Jeg syntes synd på han, så jeg spurte:

«Hva skjedde? Narkotika? Alkohol? Skilsmisse?»

[adsense2]

 

 

«Åh nei, ikke noe sånt!» sa mannen. «Jeg ble løslatt fra fengsel.»

Del denne med vennene dine hvis du også lo!