16. juni 2024

Han velger det dyreste alternativet når svigermoren skal begraves. Grunnen? Jeg ler så tårene spruter!

Jostein dro på ferie til midt-østen sammen med familien, inkludert svigermoren. Under oppholdet i Jerusalem døde svigermoren. Med dødsattesten i hånden, dro Jostein til den norske ambassaden for å få hjelp til å frakte kisten tilbake til Norge.

Ambassaden fortalte Jostein at det var veldig dyrt å sende liket tilbake til Norge. Det ville koste han omkring 50.000 kroner. Han ble fortalt at de pårørende i de fleste tilfellene valgte å begrave avdøde i Jerusalem. Det kostet bare 1000 kroner.

«Jeg bryr meg ikke om hva det koster, hun skal sendes tilbake til Norge!» sa Jostein.

«Jøss, du må virkelig ha vært glad i svigermoren din, med tanke på hvor stor prisforskjellen er.»

«Nei, det er ikke det..» svarte Jostein. «Du skjønner, jeg leste om en episode som fant sted her for mange, mange år siden. En mann døde og ble gravlagt, men tre dager senere sto han opp dra de døde. Den sjansen kan jeg ikke ta!»

[adsense2]

 

 

Del med vennene dine på Facebook!