20. juni 2024

Hun gjemte seg under sengen for å se om kjæresten var utro. Det som skjedde istedet? Herlig!

Å være i et forhold er ikke alltid lett, og for at det skal fungere må begge parter være villig til å jobbe med forholdet. Men i blant tar usikkerheten over, og visse mennesker som mistenker at deres partner er utro kan la sin sjalusi gå for langt.

Det beste er selvsagt å ta opp emnet på en rolig og forberedt måte, og aldri anklage sin partner for noe man ikke har bevis på. De fleste eksperter er enige om at et bra forhold bygger på gjensidig tillit, og derfor må man tenke før man reagerer.

Kvinnen i denne fortellingen lurte på hvordan hennes mann ville reagere om hun gjorde det slutt, siden hun var redd for at han ikke elsket henne så mye som han sa. Da hun forsøkte å få svar på mistankene sine, fikk hun i stedet en overraskelse hun aldri ventet seg, og forhåpentligvis lærte hun noe av det! 

[adsense2]

En dag ville kvinnen vite hvordan kjæresten kom til å reagere om hun stakk fra han uten å fortelle han hvor hun tok veien. Hun bestemte seg for å skrive et brev der hun sa at hun var lei av han, og at hun ikke ville leve med han lenger. Da hun hadde skrevet ferdig brevet, la hun det på nattbordet på soverommet og gjemte seg under sengen.

Da kjæresten kom hjem oppdaget han brevet og leste det. Etterpå skrev han noe på det, før han begynte å bytte på å danse og synge i rommet.

Han tok fram mobilen, slo inn ett nummer og begynte å prate: «Hei babe, jeg lurer på om vi kan møtes senere. Hun har endelig skjønt at jeg bare lekte med henne og nå har hun dratt. Jeg skjønner ikke engang hvorfor jeg ble så lenge. Ja, vi sees snart, kjære. Kyss og klem, ha det!»
Etter han hadde lagt på, forlot han soverommet.

Opprørt og med tårer i øynene krøp kvinnen fram fra under sengen og gikk fram til brevet på nattbordet. Der så hun hva kjæresten hadde skrevet:

«Jeg kunne se føttene dine under sengen, din tulling. Jeg er på butikken og handler brød.»

DEL denne om du også fikk deg en god latter!