17. juni 2024

Han nekter å slutte å fise. Konas løsning? Jeg ler så tårene spruter!

Hvis ikke denne historien gjør at du får vondt i magen av latter, er du da egentlig så sikker på at du er i live?

Dette er en historie om et lykkelig par som hadde vært gift i noen år. Det eneste problemet var at mannen hadde en dårlig vane: å fise høylytt hver morgen når han våknet.

Lyden vekket kona og lukten var ofte så ille at hun fikk tårer i øynene…og hun gispet etter pusten.
Hver morgen ba hun ham om å slutte å klemme ut, fordi det var ganske ekkelt og kanskje ville han til slutt fise ut alle innvollene sine.

Årene gikk, og han fortsatte å fise hver morgen.
Så, en julaften, mens mannen tok seg en ettermiddagslur, sto kona og forberedte kalkun for kvelden. Hun sto og kikket på hjerte, lever, nakke og annen innmat som hun nettopp hadde tatt ut fra kalkunen, da hun fikk en litt rampete ide.
Hun tok med seg bollen opp på soverommet hvor mannen lå og sov. Hun løftet forsiktig av han dyna,og trakk i den elastiske kanten av undertøyet hans og helte oppi innvollene.
Etter en stund hørte hun mannen våkne med sin vanlige trompet, men denne dagen ble den avsluttet av et høylytt skrik. Deretter hørte hun fotspor som gikk i full fart fra soverommet til badet.

Kona falt av kjøkkenstolen av latter mens tårene rant…

Ca. 20 minutter senere, da hun nesten hadde fått kontroll over seg selv igjen, kom mannen ned trappen, fortsatt iført de blodige underbuksene, men et ansiktsuttrykk som skrek redsel.

[adsense2]

 

Hun bet seg i leppen og spurte hva som var galt.

Han svarte:

«Kjære, du hadde rett… Alle disse årene har du advart meg, og jeg hørte ikke på deg!»

«Hva mener du?» spurte hun.

«Vel… Du advarte meg alltid om at jeg en dag ville fise ut innvollene mine, og i dag var det like før det skjedde… Med med Guds hjelp, litt vaseline, og to fingre tror jeg at jeg fikk mesteparten tilbake på plass igjen…»

Del denne med vennene dine hvis du fikk deg en god latter!