15. april 2024

Politimannen tar det eldre ekteparet med buksene nede. Grunnen? Jeg ler så tårene triller!

Et gammelt ektepar sitter i en bar sammen. Ektemannen lener seg over til kona si, og spør henne, «Husker du første gangen vi hadde sex sammen, for over femti år siden? Vi gikk bak akkurat denne baren og du lente deg mot gjerdet og jeg elsket med deg.»

«Ja,», svarer hun, «Jeg husker det veldig godt.»

«OK», sier han, «Hva med om vi tar oss en tur bak baren og ser om vi kan gjøre det igjen, for gamle dagers skyld?»

«Oh, Charlie, din lille djevel. Det høres ut som en vill, men god idé!»

En politimann som satt like ved dem overhørte samtalen og måtte le litt for seg selv, han tenkte at han måtte få med seg disse to gamlingene ha sex mot et gjerde.
Det eldre paret halter seg ut av baren, og lener seg mot hverandre og gå-stavene deres som støtte. Etterhvert kommer de seg ut bak baren og til gjerdet. Den gamle damen løfter skjørtet sitt og den gamle mannen tar av seg buksene.

[adsense2]

 

Den gamle damen lener seg mot gjerdet, og den gamle mannen beveger seg mot henne. De har den villeste elskoven politimannen noen gang har sett. De holder på i ti minutter mens de begge lager høye lyder, stønner og skriker. Etter hvert kollapser de sammen og ligger andpusten på bakken nedenfor gjerdet.

Politimannen er helt overrasket. Han tror han kanskje har en ting eller to å lære om det å bli gammel.

Etter en halvtime på bakken, hvor de sakte men sikkert kommer seg på beina igjen, tar de på seg klærne. Politimannen tenker han må spørre hva i all verden som er hemmeligheten til deres ville sexliv. Så, da paret går forbi han, spør han, «Unnskyld meg, men det var noe helt utenom det vanlige. Dere må ha hatt et fantastisk sexliv sammen. Er det et hemmelig triks til dette?»

Den gamle mannen rister fremdeles og klarer så vidt å svare, «For femti år siden var det ikke et elektrisk gjerde…»

Legg igjen en kommentar