15. mai 2024

To blinde piloter kommer inn på et fly. Det som skjer? Jeg ler så tårene triller!

Passasjerer på et fly venter på at flyet skal lette.
Inngangsdøren åpner seg og to menn kommer gående ned midtgangen ikledd pilotuniformer. Den ene har en blindehund og den andre har en stokk som ledsager han.
En nervøs latter sprer seg i kabinen, men mennene går inn i cockpiten, lukker døren og motorene kjører igang. Passasjerene ser rundt seg nervøst, etter noe som viser at det hele bare er en spøk, men det er ingen tegn som viser det.

[adsense2]

Flyet beveger seg raskere og raskere ned rullebanen og folkene i flyet kan se ut av vinduet sitt at de nærmer seg vannet i enden av flyplassen og rullebanen. Det ser ut som flyet aldri kommer til å lette men istedet kjøre rett ut i vannet. Passasjerene skriker av frykt. Da tar flyet endelig av!

 

Oppe i cockpiten sier den ene piloten til den andre: «Vet du, Karl, en dag kommer de til å skrike for sent og vi kommer alle til å dø.»

DEL denne om du og lo!