20. april 2024

Advokaten stiller den 92 år gamle damen et spørsmål. Svaret hennes? Jeg ler så jeg rister!

Det var en rettssak oppe i Nord-Norge  og anklageren kalte inn sitt første vitne, en eldre farmor, til vitnebåsen. Han gikk fram til henne og spurte: «Fru Andersen… Vet du hvem jeg er?»

Hun svarte: «Ja, jeg vet hvem du er, herr Svendsen. Jeg har kjent deg siden du var en liten gutt, og jeg kan ærlig si at du skuffer meg. Du lyver, bedrar din frue, manipulerer folk og prater bak ryggen deres. Du tror du har store sjanser når du faktisk ikke har hjerne nok til å innse at du aldri vil være mer enn en middelmådig pappagutt. Jo da, jeg vet godt hvem du er.»

Aktor ble overrasket! I fravær av bedre å gjøre pekte han tvers over rommet og spurte: «Fru, Andersen… Kjenner du til forsvarsadvokaten her?»

[adsense2]

Hun svarte: «Ja visst gjør jeg det. Jeg har kjent Berg siden barndommen. Han er en lat idiot med alkoholproblemer. Han kan ikke ha et normalt forhold til noen, og han er en av fylkets verste advokater. For ikke å nevne at han bedro sin kone med tre forskjellige kvinner. En av dem var din kone. Ja, jeg vet hvem han er.»

Forsvareren ble helt satt ut.

Nå kalte dommeren på både påtalemyndighetene og forsvarsadvokater, og sa til dem med lav stemme:

«Om noen av dere drittunger spør henne om hun vet hvem jeg er sender jeg dere rett i kasjotten!»

DEL denne om du og lo!