25. juli 2024

Gutten ser foreldrene ha sex. Men mammaens bortforklaring? Jeg ler så tårene triller!

Barn eier ikke filter, og kan si ting man aldri kan forutse. Denne historien er et perfekt eksempel på akkurat dette! Jeg lo høyt når jeg leste slutten!

 

Lille Timmy kom hjem tidlig fra skolen en dag og gikk opp trappen for å se om mamma og pappa var hjemme. Når han gikk inn på sine foreldres rom så han sin mamma sitte på sin pappa – og begge var helt nakne.

Timmy ser forvirret på sine foreldre.

– Timmy, hvordan går det? Gå til ditt rom så kommer jeg om en liten stund, sier hans mamma.

Timmy gjør som hun sier og går inn på rommet sitt og leker med lego. Etter noen minutter kommer hans mamma, som nå er påkledd, og setter seg ved han.

– Timmy, hva så du når du kom inn på rommet vårt idag? Spurte mammaen.

– Jeg så at du og pappa var nakne og at du hoppet opp og ned på magen hans, svarte den lille gutten.

[adsense2]

Timmys mamma tenker da at han nok er litt for ung til å forstå hvordan sex fungerer og bestemmer seg for å si noe annet. Da får hun en idé.

– Er det alt du så? Vet du hva vi holdt på med? Spør hun.

– Det var alt jeg så. Jeg har ingen anelse hva dere hold på med, svarte han.

– Jo, du forstår, når man blir like gammel som jeg og pappa behøver man å få litt trening og når din pappas mage blir for stor og full av luft så kler vi oss nakne, jeg sitter meg på han også trykker jeg på hans mage og hopper på den sånn at luften kommer ut og han blir tynn igjen, forklarer moren og føler seg smart.

– Men mamma, du vet at det er meningsløst, ikke sant? Sier Timmy.

– Hva mener du? Spør moren.

– Jo, for at når jeg står og venter på skolebussen om morgenen og du har gått på jobb så ser jeg naboen vår Susann komme på besøk og hun blåser han opp igjen!

DEL denne med vennene dine på Facebook!