23. juni 2024

Alle trodde paret delte på maten fordi de var fattige. Da gjør de noe som får meg til å le høyt!

En gammel mann bestilte seg en hamburger, pommes frites og en drikke på en restaurant.

Han pakket forsiktig opp hamburgeren, delte den nøye på midten og plasserte den andre halvdelen foran konen sin.

Han tok en slurk av drikken, ga sin kone en slurk, og stilte deretter flasken midt i mellom dem på bordet og begynte å spise hamburgeren.

På denne tiden hadde de andre besøkende på restauranten lagt merke til parets merkelige måte å spise på og hvisket om dem, «Stakkars gamlinger som bare har råd til en hamburger.»

Når den gamle mannen begynte å spise sin pommes frites, kom det en fremmed fram til paret og tilba seg å kjøpe enda en hamburger til dem. Men den gamle mannen svarte at det ikke behøvdes for de var vant å dele på alt.

Besøkende som satt nærmest paret la nå merke til hvordan den lille konen enda ikke hadde tatt ett tygg av maten sin. Hun bare satt der og så på sin mann som spiste og tok en slurk av drikken når det var hennes tur.

[adsense2]

Etter en liten stund kom den fremmede fram igjen og bønnfalte paret om å kjøpe enda et burgermåltid til dem. Den her gangen svarte den lille konen, «Nei takk, vi er vant til å dele på alt.»

Til slutt, når den gamle mannen hadde spist opp alt og tørket seg med en serviett kom den fremmede bort en siste gang. Han vendte seg mot den lille konen som fremdeles ikke hadde rørt maten sin og spurte, «Men hva venter du på?»

Kona svarte så, irritert; «LØSTENNENE!»

Del denne om du også lo!

Legg igjen en kommentar