25. juli 2024

Sjefen ville bare ansette noen med store bryst. Sekretærens svar? GULL!

En toppleder i bransjen, og litt av en skitten gammel mann, søkte ny sekretær til sitt kontor. Han satte ut en annonse i avisen der det stod: «Storbrystet sekretær med fordelaktig utseendet søkes til kontortjenester. Ved spesielle tjenester kan høy lønn garanteres.»

Han fikk en hel del svar på annonsen og etter å ha intervjuet et dusin kvinner med store bryst bestemte han seg til slutt for å ansette en vakker, blond kvinne.

Når spørsmål om lønnen kom opp ble sjefen litt skamfull.

«Nå, hva synes du om de spesielle tjenestene, er det greit for deg?» spurte han.

«Ikke noe problem», svarte kvinnen. «Jeg har ingen kjæreste og du ser ut som en trivelig mann.»

Sjefen som var litt rød i ansiktet på dette tidspunktet forklarte videre, «Så bra! Om det er slik at jeg føler for det, og jeg ønsker å kose så sier jeg bare at jeg vil «skrive et brev til Sudan», så ingen andre på kontoret forstår hva som foregår.»

«Høres bra ut», svarte kvinnen.

[adsense2]

Et par dager senere hadde kvinnen begynt arbeidet på kontoret og sjefen kjente at han trengte kos, så han trykket på knappen på telfonen og sa, «Kan du komme inn på kontoret en tur, jeg trenger å sende et brev til Sudan.»

Det var stille ett par minutter før sekretæren svarte, «Selvsagt, men det er slikt at jeg bare har rødt bånd i skrivemaskinen idag.»

«Jaha,» svarte sjefen. «Da får vi ta det en annen dag.»

En liten stund senere ringte sekretæren opp sjefen og sa, «Når det gjelden brevet, vi kan godt ta det muntlig.»

«Det er for sent,» svarte sjefen. «Jeg har allerede skrevet det for hånd.»

DEL denne om du og lo!