19. mai 2024

Den fulle kvinnen er mannens ekskjæreste. Konas reaksjon? Jeg ler så tårene triller!

Noen ganger får man en invitasjon til en klassegjenforening. Følelsene rundt dette varierer ofte mellom at det kan bli gøy, eller det kan bli kjedelig. Dette paret valgte å gå på mannens gjenforeningen med klassens hans fra videregående, og møter en gammel venninne… Stiv stemning, eller hva?

Jeg og kona mi satt ved et bord på videregåendetreffet mitt, da vi så en veldig pen, men beruset kvinne ved et annet bord. Hun satt der helt alene, og drakk en drink etter den andre.

Kona mi snudde seg mot meg og spurte:

– Kjenner du henne?

Jeg sukket:

– Hun er den gamle kjæresten min. Jeg har fått høre at hun begynte å drikke etter at vi slo opp med hverandre for lenge siden, og at hun tydeligvis ikke har vært nykter etter det.

– Herregud, sa kona mi. Hvem hadde trodd at man kunne feire så lenge?

Del denne om du også lo!