16. mai 2024

Bestefaren får baksmell på skatten… Svaret hans? Jeg ler så tårene triller!

Skatteetaten bestemmer seg for å gå gjennom bestefarens økonomi, og kaller ham inn til et møte.

Saksbehandleren var ikke overrasket da bestefaren kom sammen med advokaten sin.

Saksbehandleren sa, «Vel, du har en ekstravagant livsstil, og ikke noe fulltidsjobb, som du forklarer ved å si at du vinner penger ved å gamble. Jeg er ikke sikker på om Skatteetaten vil tro på det.»

«Jeg er en kjempeflink gambler, og jeg kan bevise det,» sa bestefaren. «Hva med en demonstrasjon?»

Saksbehandleren tenkte et øyeblikk og sa, «OK. Kjør på.»

Bestefaren sa, «Jeg vedder 10 000 kroner på at jeg kan bite mitt eget øye.»

Saksbehandleren tenkte igjen et øyeblikk og sa, «Det er et veddemål.»

[adsense2]

Bestefaren tok ut glassøyet sitt og bet det. Saksbehandleren fikk hakeslipp.

Bestefaren sa, «Nå, jeg vedder 20 000 kroner på at jeg kan bite det andre øyet mitt.»

Da så saksbehandleren at bestefaren ikke var blind, så han godtok veddemålet. Bestefaren tok ut gebisset sitt og bet det friske øyet.

Den lamslåtte revisoren innså nå at han tapte og mistet 30 000 kroner, med bestefarens advokat som vitne. Han begynte å bli nervøs.

«Vil du doble eller miste alt?» spurte bestefaren. «Jeg vedder 60 000 kroner på at jeg kan stå på den ene siden av pulten din, og så tisse i søppelbøtta på andre siden, og ikke søle en dråpe i mellom.»

Saksbehandleren, som allerede hadde tapt to ganger, var forsiktig nå, men han så nøye etter og tenkte at det ikke var mulig for den gamle mannen å gjennomføre et slikt stunt, så han godtok veddemålet igjen.

Bestefaren stilte seg opp på den ene siden av pulten og dro ned glidelåsen på buksene sine, men selv om han prøvde, så det ikke ut som han kunne få strålen til å treffe søppelbøtta, så han tisset utover saksbehandleren sin pult.

Saksbehandleren hoppet av glede, da han innså at han hadde snudd et stort tap til en seier. Men bestefarens advokat sukker og legger ansiktet sitt i hendene sine.

«Går det bra med deg?» spurte saksbehandleren.

«Ikke akkurat,» sa advokaten. «Tidligere i dag, når han fortalte meg at han hadde blitt innkalt for en gjennomgang av økonomien sin, veddet han 250 000 kroner på at han kunne tisse utover pulten din og at du ville bli glad for det!»

Del denne med vennene dine om du også likte svaret til advokaten!