18. mai 2024

Hun trøstet ham når kona døde… Men når hun hørte DETTE besvimte hun!

Jon og Jonas var identiske tvillinger.

Jon eide en gammel, falleferdig båt, som han holdt mest for seg selv. En dag leide han ut båten til en utenlandsk gruppe, og da sank den. Jon brukte hele dagen på å prøve å berge så mye han kunne fra båten, og var umulig å få tak i hele dagen og mesteparten av kvelden. Derfor visste ikke Jon at hans bror, Jonas, sin kone hadde dødd den dagen.

Da Jon kom tilbake fra brygga, dro han inn til byen for å handle litt på butikken. En snill, gammel nabodame forvekslet han med Jonas og sa, «Jeg kondolerer så mye. Du må føle deg helt forferdelig.»

[adsense2]

Jon trodde at hun snakket om båten hans, og svarte, «Ikke faen! Faktisk så er jeg ganske glad for å bli kvitt henne. Hun var en rotten, gammel ting helt fra starten av. Baken hennes var helt skrumpet inn og hun luktet gammel fisk. Hun holdt alltid vann. Hun hadde en dårlig sprekk i baken, og et ganske stort hull foran også. Hver gang jeg brukte henne, ble hullet større og hun lekket som bare det. Jeg tror at da jeg endelig ble ferdig med henne, var da jeg leide henne ut til de gutta som ville ha det gøy. Jeg advarte dem om at hun ikke var særlig god og at hun lukta fælt. Men de ville ha henne uansett. De dustene prøvde å gå inn i henne samtidig og hun revnet på midten!»

Den gamle damen besvimte.

Del denne med vennene dine!