21. april 2024

Mannen var utro med sekretæren sin. Konas svar? Jeg ler så jeg rister!

En gift mann hadde en affære med sekretæren sin. En dag tok lidenskapen de i mellom over, og de dro hjem til henne. Der hadde de vill sex hele ettermiddagen, til de ble så utslitt at de til slutt sovnet. Da de våknet i rundt 20-tiden på kvelden, måtte mannen kaste på seg klærne og komme seg hjemover. I det han begynte å kle på seg, ba han sekretæren om å ta med skoene hans ut i hagen, og gnu de gjennom gresset og jorda. Spekulerende gjorde kvinnens om hun fikk beskjed om. Mannen tok så på seg skoene og kjørte hjem.

«Hvor har du vært?!» spør kona i det han kommer inn døra.

[adsense2]

 

«Kjære, jeg skal ikke lyve til deg. Jeg har vært utro med sekretæren min, og vi har hatt sex hele ettermiddagen, helt til vi sovnet. Vi våknet ikke igjen før kl 20.» svarte mannen.

Kona kikket ned på skoene til mannen:

«Din løgnaktige drittsekk, du har vært å spilt golf du!!»