13. juli 2024

Blondinnen NEKTET å bytte flysete. Men kapteinens løsning var GENIAL!

Et fly er på vei til London fra Oslo, når en blondine i økonomiklassen reiser seg og går til førsteklasseavdelingen og setter seg ned. Flyvertinnen ser dette og ber om å få se billetten hennes. Hun forteller deretter blondinen at hun har betalt for økonomiklasse og at hun må sitte bak i flyet. Blondinen svarer: «Jeg er blond, jeg er vakker, jeg skal til London og jeg blir sittende her.»

Flyvertinnen går inn i cockpiten og forteller piloten og styrmannen at det er en blond dame som sitter i førsteklasse, som egentlig tilhører økonomiklasse og nekter å flytte tilbake til setet sitt. Styrmannen går til blondinen og prøver å forklare at siden hun bare har betalt for økonomiklasse, må hun gå tilbake til setet sitt. Blondinen svarer: «Jeg er blond, jeg er vakker, jeg skal til London og jeg blir sittende her.»

Styrmannen forteller piloten at han sannsynligvis bør få politiet til å vente ved landing for å arrestere denne blonde kvinnen som ikke vil lytte til fornuft. Piloten sier: «Du sier at hun er blond? Jeg skal håndtere dette, jeg er gift med en blondine. Jeg snakker blondinsk.»

Han går til blondinen og hvisker noe i øret hennes, og hun sier: «Å, jeg beklager,» og reiser seg og går tilbake til setet sitt i økonomiklasse. Flyvertinnen og styrmannen er forbløffet og spør ham hva han sa for å få henne til å flytte uten oppstyr. «Jeg sa til henne: ‘Førsteklasse skal ikke til London.’»