Det døve ektepar har problemer på soverommet. Løsningen? Jeg ler så tårene triller!

To døve giftet seg, og i løpet av den første uken fant de ut at de ikke var i stand til å kommunisere på soverommet med lysene slukket, fordi de ikke kunne se hverandres tegnspråk eller lese hverandres lepper. Etter flere netter med mange misforståelser, kom kona frem til en løsning. Hun skrev et notat til mannen sin:

«Kjære, hvorfor blir vi ikke enige om noen enkle signaler? For eksempel: Hvis du om natten ønsker å ha sex med meg, klem mitt venstre bryst en gang. Hvis du ikke ønsker å ha sex, klem det høyre brystet mitt to ganger.»

Mannen var enig i at det virket som en god løsning. Han skrev et notat tilbake til kona, hvor han forklarte sine signaler:

«Hvis du ønsker å ha sex med meg, drar du en gang i penisen min. Hvis du IKKE ønsker å ha sex, drar du to-hundre og femti ganger i penisen min.»

[adsense2]

Fikk du deg en god latter? Del denne med vennene dine da vel!