19. juni 2024

Han prøver å diskutere med en parkeringsvakt. Resultatet? Jeg ler så tårene triller!

I disse salgstider kan det være vanskelig å finne en parkeringsplass. I går var jeg inne i en butikk i maks 5 minutter. Når jeg kom ut, sto en betjent og skrev bøter. Jeg gikk bort til han og ba han om å slappe av og gi folk en sjanse. Han ignorerte meg helt, og skrev ned registreringsnummeret.

[adsense2]

 

Jeg hevet stemmen min og kalte han en drittsekk. Han så på meg mens han rev boten ut av blokka. Deretter begynte han å undersøke dekkene på bilen. Så skrev han en ny jævla bot.

Jeg kalte han et forbanna svin og ba han om å dra til helvete. Da begynte han å undersøke vindusviskerne – også skrev han ut en ny bot.

Dette pågikk i 10 minutter.

Jo mer jeg kjeftet, jo flere bøter skrev han. Til slutt orket jeg ikke mer, og gikk bort til min egen bil…

Del denne med vennene dine hvis du også fikk deg en god latter!