25. juli 2024

Han er for full til å kjøre seg selv hjem fra puben. Løsningen? Jeg ler så tårene triller!

En liten advarsel til alle dere bilister. Vær forsiktig med promillekjøring nå som vi nærmer oss jul og politiet er ute og kontrollerer. I går kveld var jeg ute og tok et par drinker. En ting førte til en annen, og det ble litt for mange drinker. Deretter gikk jeg over til vin.. Ikke en god ide.

[adsense2]

 

Da jeg visste at jeg var overstadig beruset, bestemte jeg meg for å sette igjen bilen utenfor puben, og heller ta en buss hjem. På veien hjem passerte jeg riktignok en politikontroll hvor de stoppet bilister og tok blåseprøver. Siden jeg satt i en buss ble jeg bare vinket videre og forbi. Jeg kom meg hjem trygt uten en eneste hendelse. Ganske overraskende egentlig, siden jeg aldri har kjørt en buss før, og jeg er ikke engang sikker på hvor jeg fikk tak i den..

Del denne hvis du fikk deg en god latter!