20. juni 2024

Han ankommer campingplassen en dag før kameratene. Grunnen? Jeg ler så tårene spruter!

Fire gutter har vært på den  samme årlige fisketuren sammen gjennom mange år.

To dager før den neste turen, setter kona til Trond foten ned, og sier at han ikke får være med på fisketuren.

Kameratene til Trond blir skuffet, men hva skal de gjøre med det?

To dager senere kommer de tre kameratene frem til campingplassen, hvor de finner Trond. Han har allerede sanket ved, satt opp teltet sitt, tent bål og er i gang med å lage mat.

«Hva faen, Trond! Hvor lenge har du vært her? Og hvordan overtalte du kona til å la deg dra?» spør en av kameratene.

«Jo, jeg har vært her siden i går. I går kveld, da jeg satt i stolen min, kom kona opp bak meg, la hendene over øynene mine og sa ‘gjett hvem!’. Jeg trakk hendene hennes unna og så at hun hadde på seg en helt ny, sexy nattkjole. Hun tok hånden min og dro meg med inn på soverommet. Der hadde hun tent stearinlys og satt frem vin på nattbordet. På sengen hadde hun et par håndjern liggende. Hun ba meg om å lenke henne fast til senga, så jeg gjorde det. Deretter sa hun at jeg kunne gjør hva jeg ville…

Så her er jeg!»

Del hvis du også fikk den en skikkelig god latter!