25. juli 2024

Hun kommer hjem full og prøver å skjule det fra mannen. Resultatet? Hysterisk morsomt!

En kvinne forteller om hvordan hun kom hjem full en kveld og prøvde å lure ektemannen sin:

«Her om dagen fylte min venninne år, og vi dro ut for å nyte en flott kveld sammen med vennegjengen. Sånn som vi pleide å gjøre før vi fikk mann og barn. Jeg kysset mannen på kinnet og lovet å være hjemme før midnatt.

Vel vel.. Timene gikk, og mer enn noen få drinker gikk glatt ned. I tillegg til ett og annet glass vin. Før jeg visste ordet av det var klokken nesten tre på morgenen. Baren stengte og jeg innså at det var på tide å dra jeg. På dette punktet skal jeg innrømme at jeg var ganske beruset.

Akkurat i det jeg kom hjem, gol gjøkuret i gangen, tre ganger. Jeg innså at mannen min mest sannsynligvis kom til å våkne og innse at klokken var tre. Fort som faen reagerte jeg med å imitere gjøkuret og gol ni ganger til, slik at han skulle tro at klokka var tolv.

Jeg var faktisk ganske stolt over at jeg var så snartenkt, med tanke på hvor full jeg var. Jeg orket ikke noen krangel over noe så dumt som at jeg glemte av tiden!
Neste morgen spurte han meg om når jeg kom hjem kvelden før. Ved midnatt svarte jeg.

Han nikket og gikk på kjøkkenet for å lage kaffe. Jeg hadde klart meg!

Han kom tilbake med en kopp kaffe, satte seg ned ved bordet og sa:

«Vi trenger et nytt gjøkur.»

«Jasså?» sa jeg. «Hvorfor det?»

«Vel..I går kveld gol gjøken tre ganger. Deretter sa den «Å faen!», gol fire ganger til, fniste, gol enda tre ganger til, slo i veggen, gol to ganger til for så å falle over stuebordet og slippe en høylytt fjert.»

Det var vel ikke akkurat sånn hun husket hjemkomsten sin, men…Hun gjorde ihvertfall et godt forsøk!

DEL historien med vennene dine!