Han opererer bort testiklene. 1 time senere? Jeg ler så tårene triller!

Svein søkte legehjelp for sin forferdelige hodepine.

Etter å ha blitt undersøkt nøye sa legen, «Jeg har en bra, og en dårlig nyhet. Den bra nyheten er at jeg kan gjøre deg frisk.»

Svein så lettet ut.

«Men den dårlige nyheten,» fortsatte legen, «er det at du har et uvanlig symptom som gjør at dine testikler trykkes opp mot ryggraden, som gjør at du får denne forferdelige hodepinen. Den eneste løsningen er dessverre å fjerne testiklene dine.»

Svein ble både sjokkert og lei seg av å høre de dårlige nyhetene, men gikk med på behandlingen.

Operasjonen skjedde samme ettermiddag, og etterpå var Svein tross alt glad. For første gang på 18 år hadde han ikke hodepine. Men han kjente at det var noe som manglet, og bestemte seg derfor for å kjøpe seg nye klær for å muntre seg selv opp litt.

Han gikk inn i en finere klesbutikk og bad en eldre ansatt om hjelp. «La meg gjette, størrelse 53?» spurte den butikkansatte. «Hvordan visste du det?» spurte Svein.

[adsense2]

«Jeg har over 50 års erfaring», svarte den ansatte i butikken. Dressen han kjøpte seg passet perfekt, så Svein bestemte seg for å kjøpe en skjorte også. «Størrelse 56», sa den ansatte som virkelig traff hodet på spikeren nok en gang.

Når Svein enda var i gang, bestemte han seg for å kjøpe et nytt par underbukser. «Jeg henter medium,» sa den ansatte. «Ha, der tok jeg deg», svarte Svein, «jeg har hatt extra small i over 18 år!»

Den ansatte i butikken ristet på hodet og sa, «Du kan ikke bruke extra small, det kommer til å presse testiklene dine opp mot ryggraden din, og du kommer til å få en forferdelig hodepine!»

Del denne med vennene dine om du lo! 

Add your comment