18. april 2024

Hun finner ut at mannen har vært utro. Da skriver hun det PERFEKTE brevet til elskerinnen!

Utroskap er noe av det mest smertefulle man kan utsette partneren sin for; det knuser en persons hjerte som ikke noe annet, og kan legge igjen dype sår for resten av livet.

Hvordan man håndterer situasjonen er forskjellig fra person til person. Noen sørger, andre tilgir kjæresten sin i håp om at forholdet skal bli bedre – mens andre slår igjen med samme mynt.

Sistnevnte var akkurat det denne kvinnen gjorde da hun fant ut at mannen hennes hadde vært utro i 12 år. I et klokkerent brev til mannens elskerinne, forklarte hun akkurat hvordan livet nå skulle forandres – og man kan jo si at både elskerinnen og mannen fikk det de fortjente, selv om jeg også kanskje synes at mannen burde få seg en real omgang.

Jeg vet ikke om dette brevet er ekte, men jeg syntes det var så morsomt at jeg bare måtte dele det med dere. Les hele brevet nedenfor!

«Takk Jennifer,

For at du ga mannen min bitemerker over hele brystet i går kveld.

Ja, helt sant, tusen takk! Du har ingen anelse om hvilket mareritt du har reddet meg og barna mine fra.

For å belønne deg for innsatsen din, tilbyr jeg deg å beholde mannen min. Om du aksepterer tilbudet, vær obs på disse reglene:

1. Du kommer til å støtte ham økonomisk. Jeg sier dette da vi har to barn sammen (men det visste du sikkert), som betyr at han må avsette en del av lønnen sin for å betale for ting barna trenger. Husk også at jeg har vært hjemme store deler av de siste 11 årene, så han kommer til å gi meg mye penger også. Så bare glem pengene hans, for de er mine!

2. Du kommer til å måtte kjøpe nye klær til ham. Du skjønner, etter at han gikk ut av dusjen vår (eller min), i morges, helt naken, oppdaget jeg de små «kjærlighetsbittene» som du har gitt ham. Det viste seg at det var AKKURAT samtidig som jeg oppdaget et stort, svart hull i huset som slukte alle klærne hans. Derfor kommer han stort sett til å være naken fremover. Det positive er at du kan kle ham i akkurat det du vil. Kjøp et bånd til ham – eller hvorfor ikke en søt, liten kjole mens du er i gang?

3. Du må la ham gå ut annenhver helg. Disse helgene skal han tilbringe med barna sine. Da han åpent erklærte (for en del mennesker) at du ikke er mer enn et «dumt fylleligg», kommer du til å få et forbud mot å møte barna mine, da jeg tenker på deres sikkerhet.

4. Dere kommer ikke til å ha et ordentlig sexliv. Ja, jeg vet at dere hadde sex i går. Etter at han skadet ryggen sin for fire år siden, har ikke penisen hans fungert som den skal. Synd for deg, for før han skadet seg, hadde vi DEN BESTE SEXEN NOEN SINNE og vi elsket hele tiden. Og forresten, NEI, det får ikke han å fikse rykken. Det er en nerveskade, og det må du forstå.

5. Du får IKKE gi ham tilbake til meg. Jeg vil IKKE ha ham. Han stelte det skikkelig i stand da han rørte deg. Jeg vare en bra kone for ham og han hadde virkelig noe fint med meg. Ikke bli fortvilet når du ikke lever opp til mitt nivå, for det klarer du ikke, og han kommer til å få deg til å føle deg dårlig på grunn av det.

6. Han kommer til å anklage deg for ALT dette. Han sa til meg, med tårer i øynene, at du hadde fnist og sagt, «jeg håper kona di ser det der.» Jeg vet ikke om du sa det eller ikke. Jeg bryr meg faktisk ikke så mye heller. Uansett, ønsket ditt gikk i oppfyllelse. Jeg så bitemerkene og nå er han forbannet. Han er så sint på deg for den kommentaren at da jeg ga ham en ørefik, ba han om unnskyldning! Ja, jeg vet at vold er feil, og om jeg skal være ærlig har jeg aldri slått noen før. Uansett, jeg er ikke lei meg for det jeg gjorde og om jeg kunne gjøre det igjen, hadde jeg nok siktet litt lavere.

7. Dette er egentlig ikke en regel, dette er mer en vennskapelig advarsel. Jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å ta opp så mye av tiden hans som mulig med alle mulige små ubetydelige ting, bare for å irritere deg.  Men nye hobby kommer til å bli å skade dere like mye som mine barn lider akkurat nå. Vær forberedt på at han kommer til å akseptere alt dette i flere år med et smil om munnen. Jeg var med ham i 12 år, jeg kjenner ham godt. Ja, det føles helt rett å gjøre det slik, og jeg står virkelig for det. I tilfelle du lurte.

Så tusen takk, Jennifer, det «dumme fylleligget» som lagde bitemerker på mannen min sitt bryst i går kveld. Takk for at du viste meg at 11 år og to barn ikke var noen match for deg. Jeg applauderer deg for mannen du akkurat har vunnet.

Bare ta ham!»

[adsense2]

 

Utroskap er ikke gøy, men jeg synes denne kvinnens løsning var så bra! Del denne med vennene dine på Facebook om du er enig!