21. april 2024

Han ville bare gå fort ned i vekt. Men det som skjer? Jeg ler så tårene triller!

En mann så seg i speilet en dag og syntes det var på tide å gå ned i vekt. Han ringte til en annonse om et vekttapsprogram som garanterte at han skulle gå ned 10 kilo på en uke.

Neste dag ringte det på døra, og en vakker 19 år gammel jente sto på døra hans, ikledd et par løpesko og et skilt rundt halsen hvor det sto «fang meg om du kan!» Hun presenterte seg selv og sa at hun var fra vekttapsprogrammet.

Uten å tenke begynte mannen å løpe etter kvinnen. Etter noen kilometer var han så sliten og svett at han ga opp. Neste dag kom 19-åringen tilbake og det samme skjedde igjen, og slik fortsatte det hele uken. På den siste dagen veide mannen seg, og det viste seg at han faktisk hadde gått ned 10 kilo.

Neste morgen ringte mannen til annonsen igjen og kjøpte et nytt program som garanterte at han skulle gå ned 15 kilo på en uke. Senere på dagen banket det på døren, og utenfor sto den vakreste kvinnen som mannen noen sinne hadde sett. Hun hadde på seg løpesko og et skilt rundt halsen hvor det sto «fang meg om du kan!»

Mannen løp ut døren som et skudd, men kvinnen var i så god form, og til tross for at han gjorde sitt beste, klarte han ikke å nå henne. Resten av uken fortsatte det på samme måten. En gang om dagen kom den vakre kvinnen og banket på, og mannen løp så mye han orket.

[adsense2]

 

 

Men, til mannens store glede, da han veide seg den siste dagen, viste det seg at han hadde gått ned hele 16 kilo!

Fornøyd med resultatet, ringte han annonsen igjen og bestilte gullprogrammet deres som garanterte at han skulle gå ned 20 kilo på en uke.

«Er du sikker?, spurte mannen i telefonen, «Dette er et veldig krevende program.»

«Absolutt,» svarte han, «Jeg har ikke vært i så bra form på flere år.»

Neste dag banket det på døren. Mannen gikk og åpnet, og utenfor sto en gigantisk, muskuløs mann, ikledd bare et par løpesko og et skilt hvor det sto «om jeg får tak i deg, er rumpa di min!»

 

 

Mannen gikk ned 25 kilo den uka.

DEL denne om du også lo!