19. mai 2024

Han spør en gammel dame hvorfor hun er ensom på cruiset. Svaret hennes SJOKKERER ham!

For rundt to år siden var jeg og min kone på en krysning mellom vestre middelhavet. Vi var ombord et stort cruiseskip. Når vi spiste middag la vi merke til en eldre dame som satt ensom langs rekkverket til den store trappen som ledet ned til matsalen.

Jeg la også merke til at alt av personell, servitører osv, virket å være kjent med denne damen.
Jeg spurte derfor vår servitør om hvem hun var, og vi forventet at hun kanskje eide skipet, men han sa bare at han visste hun hadde vært ombord de siste fire cruisene, fra kai til kai.

Når vi forlot matsalen en kveld fikk jeg øyekontakt med henne og stoppet for å si hei. Vi pratet og jeg sa, «jeg har hørt du har vært ombord dette fartøyet de siste fire krysningene.» Hun svarte: «Ja, det stemmer.»

Jeg sa, «Jeg forstår ikke», og hun svarte, uten å pause. «Det er billigere enn gamlehjem», og hun fortsatte: «Så det blir ingen gamlehjem på meg. Når jeg blir gammel og svak, kommer jeg til å bo på dette cruiset. Den gjennomsnittlige kostnaden for et gamlehjem er ca 1.500 kroner hver dag.»

Og så sa hun:

«Jeg har sett på reservasjonene på dette cruiseskipet Princess og jeg kan få en lagsiktig rabatt og høyre rabatt. Da blir prisen 1000 kroner per dag. Også har jeg 500 kroner per dag til overs og det omfatter:

1. Drikke. Det blir 100 kroner per dag.

2. Jeg kommer til å ha så mye som 10 måltider per dag (fantastisk mat, ikke sykehusmat). Jeg kan gå ned til restauranten eller jeg kan få romservice (noe som betyr at jeg kan ha frokost på sengen hver dag hele uken).

3. Princess har så mange som tre svømmebasseng, gym, gratis vaskemaskin og tørketrommel og viser filmer hver dag.

4. De har gratis tannkrem og barberblad og gratis såpe og shampoo.

5. De kommer også til å behandle deg som kunde, ikke pasient.

 

[adsense2]

 

6. Jeg får treffe nye mennesker hver sjuende eller fjortende dag!

7. Er TVen ødelagt? En ny lampe på skiftes? Må madrassen byttes ut? Ikke noe problem! De fikser alt og beklager for ubeleiligheten.

8. Rent trekk på sengen og håndduker hver dag, og du behøver ikke engang å be om det.

9. Om du faller på eldrehjemmet og skader hoften må du bruke den vanlige sykeforsikringen. Om du faller og skader hoften her, kommer de til å oppgradere deg til en suite resten av livet.

10. Det finnes alltid en lege ombord. Og det er det aller beste. Vil du se Syd Amerika, Tahiti, Australia, New Zealand, Asia aller noe annet? De har alltid et fartøy klart til å seile. De reiser overalt. Så meg ser dere ikke på et gamlehjem.

PS: Og glem ikke dette: Når de dør, kanskje de dumper deg over bord, HELT gratis.

DEL denne om du og synes den gamle damen var smart!