25. juli 2024

Gutten trodde moren holdt på å dø. Grunnen? Jeg ler så tårene triller!

Lille Jon dusjer sammen med moren sin og spør, «Mor, hva er de tingene på brystet ditt?» Usikker på hva hun skal svare, sier hun til Jon at han må spørre faren sin ved frokostbordet i morgen, i håp om at han skulle glemme det.

Men lille Jon glemte det ikke. Morgenen etter stilte han faren sin det samme spørsmålet. Faren hans, som alltid var kjapp på å svare, sa han, «Jon, det er ballonger. Når moren din dør, kan vi blåse dem opp slik at hun flyter opp til himmelen.» Lille Jon syntes det var et greit svar, og stilte ikke flere spørsmål.

[adsense2]

Noen uker senere kom Jons far tidlig hjem fra jobb. Jon løp ut av huset og ropte hysterisk, «Far, far! Mor holder på å dø!»
Faren svarte, «Ro ned, gutten min. Hvorfor tror du at mor holder på å dø?»

Da svarte Jon: «Onkel Herman blåser opp mors ballonger, og hun roper ‘åh, Gud, jeg kommer’!»

DEL denne om du også lo!