8. desember 2023

Gutten lover å ikke ligge med datteren, men klarer ikke holde seg. Straffen? Jeg ler så tårene triller!

En ung mann gikk seg vill i skogen etter å ha gått rundt hele dagen, og langt ute på kvelden fant han til slutt en liten hytte. Han banket på og en urgammel asiatisk gubbe med langt, grått skjegg kom og åpnet døren.

«Jeg har gått meg vill… kan jeg få overnatte her?» spør den unge mannen.

«Selvsagt,» svarte den gamle mannen. «På på ett vilkår! Om du så mye som legger en finger på min datter kommer jeg til å utføre de tre verste formene av kinesisk tortur på deg.»

«Okei,» sa den unge mannen og tenkte for seg selv at med tanke på mannens alder måtte datteren være ganske så gammel hun og.

Litt senere på kvelden serverte gamlingen middag og ropte på sin datter om at hun skulle komme ned og spise med dem. Når hun kom ned trappen ble den unge mannen veldig overrasket – datteren var ikke bare ung, hun var slående vakker og!

Under middagen sendte datteren tydelige signaler om at hun var interessert i besøket og ga han lystfulle blikk. Den unge mannen gjorde sitt beste for å ignorere henne ettersom han hadde lovet faren hennes det. Direkte etter maten gikk han opp til gjesterommet for å legge seg.

[adsense2]

Han lå i flere timer og forsøkte å sove, men det var umulig. Han kunne ikke slutte å tenke på den vakre datteren. Til slutt kunne han ikke holde seg lenger og snek seg inn på datterens rom. Der hadde de vill, intim sex fram til morgenkvisten.

Når det ble lyst snek den unge mannen seg tilbake til gjesterommet og sovnet, trøtt men lykkelig og takknemlig over at gamlingen ikke hadde lagt merke til dem.

Når han våknet noen timer senere hadde han et trykk mot brystet og når han åpnet øynene så han at det lo en stor sten over han, og at det var en lapp festet til stenen.

På lappen stod det: «KINESISK TORTUR 1 – STOR STEN PÅ BRYSTET.» 

Jaha, tenkte mannen. Var det det verste han kunne komme på? Det var ikke særlig. Han tok tak i stenen og kastet den ut gjennom et vindu som stod åpent. Når han kastet stenen fikk han øye på en annen lapp:

«KINESISK TORTUR 2 – PUNGEN FASTBUNDET TIL STOR STEN». 

Panikkslagen så han ned og fant ut at det stemte. Han så også at snøret begynte å spenne seg og bestemte seg straks for at ett benbrudd var bedre enn å bli kastrert, så han kastet seg ut gjennom vinduet etter stenen.

Midt i hoppet så han et stort skilt på bakken.

«KINESISK TORTUR 3, PENIS FASTBUNDET TIL SENGESTOLPE.» 

DEL denne om du og lo!