16. juli 2024

Mannen spør bartenderen om en gratis drink. Det som skjer? Jeg ler så tårene triller!

En mann går inn i en bar, og er helt uttørket. Han setter seg ned ved baren, kjenner i lommene sine, og merker at han har glemt lommeboka. Han roper på bartenderen.

«Hei, kompis. Jeg har glemt lommeboka hjemme, men hør her: hvis jeg kan vise deg noe utrolig du ALDRI har sett før, kan du gi meg en gratis drink i gjengjeld?»

Bartenderen er en verdensmann. «Hør her, kompis. Se rundt deg på alt som henger på veggene. Jeg har sett alt mulig, og vært overalt. Jeg mener, du kan prøve, men helt ærlig tviler jeg på at du kan vise meg noe så imponerende.»

Da tar mannen hånda si ned i den venstre jakkelomma, og tar fram et lite hamster. Han plasserer hamsteret på baren, og bartenderen ser forundret ut. Mannen tar hånda ned i den andre jakkelomma si og tar fram et lite piano, etterfulgt av en liten stol. Akkurat passe størrelse for hamsteret, som setter seg ned, knekker knokene, og begynner å spille et kjent musikkstykke av Rachmaninoff.

Bartenderen er målløs.

«Vet du hva… Jeg har sett mye rart i livet mitt, men det der er helt utrolig! Her har du en gratis øl.»

Mannen tømmer i seg ølen helt til siste dråpe. Men han har lyst på en til. Han snur seg mot bartenderen igjen.

«Hør, jeg kunne virkelig trengt enda en øl – hva om jeg viser deg noe enda mer utrolig?»

Bartenderen stirrer i vantro. «Etter den framføringen, tror jeg du vil streve med å komme med noe enda bedre. Men kjør på, lykke til.»

[adsense2]

Mannen tar hånda ned i sin venstre jakkelomme igjen og tar fram en liten frosk, som har på seg en frakk. Han plasserer frosken på stolen ved siden av hamsteret. Hamsteret teller til fire, frosken kremter, og over pianoet synger frosken en klassisk opera, som får folk til i baren til å felle en tåre.

«Herregud,» sier bartenderen. «Det er helt utrolig! Her er ølen din, kompis. Den har du fortjent.»

I hjørnet av rommet, har en mistenksom person fulgt interessant med bak sine mørke solbriller. Han går bort mot eieren av dyrene, og går rett på sak.

«Jeg gir deg 500 000 kroner NÅ, hvis du lar meg få den frosken.»

«Tja, hvorfor ikke?» sier mannen, mens han forsiktig sender frosken over til den lyssky fyren, som med en gang gir han en koffert full av sedler, før han drar sammen med frosken.

«Er du GAL!?» sier bartenderen til mannen. «Du kunne tjent millioner på den frosken!»

«Nei…,» sier mannen.

«Hamsteret er en buktaler.»

DEl denne om du lo!