24. juni 2024

Hun går inn i heisen med det hun TROR er bokser med bier. Men det som skjer? Jeg ler meg ihjel!

Det er flere grunner til at noen ikke har lyst til å gå inn i en heis; kanskje har de klaustrofobi, eller kanskje har heisen stoppet tidligere. Disse menneskene derimot, har en helt annen grunn til å unngå heiser.

Ingen vil være i en heis som stopper, men enda færre vil være i en heis som er fylt med hundrevis av bier!

[adsense2]

Folkene fra den populære Youtube-kanalen BOOM bestemte seg for å ha det litt moro og lagde derfor en spøk med en person kledd opp som birøkter som bar fem bokser med «bier». Ofrene for denne spøken kom inn i heisen med den forkledde mannen som plutselig får en telefonsamtale – og det er da spøken virkelig begynner! Se hva som skjer videre i videoen under. Denne er utrolig morsom, og helt klart verdt å sjekke ut!Del denne om du og lo!